MPV-Drinks –
MPV Partydrinks ook voor u

MPV-Drinks is al jaren het bedrijf voor kleine mini flesjes drank (20ml) met een eigen etiket! Wij leveren gepersonaliseerde shooters, shotjes in zowel glazen als kunststof petflesjes, kunststof reageerbuisjes aan zowel de particuliere als de zakelijke markt in binnen- en buitenland. Maar ook in andere inhoudsmaten zijn onze producten te verkrijgen en stellen we onze diensten beschikbaar. Meestgebruikte inhouds maten en verpakkingsvormen zijn 20ml – 50ml – 100ml – 200ml – 350ml – 500ml – 0,7L – 1L – 10L events / evenementverpakking.  Dranken in steengoed verpakking. (kruiken) Glazen flesjes / flessen en kunststof flesjes en flacons. Ons drankenassortiment bestaat uit meer dan 30 dranken. Buiten dit maken we voor derde partijen nog klantgebonden producten, dranken en maatwerkproducties. Waaronder diverse slijterij ketens, dranken groothandels en verzorgen wij de botteling van een aantal drankmerken. Ook staan we aan de wieg voor een aantal nieuw ontwikkelde dranken.

Wij werken met een netwerk van wederverkopers binnen NL en daarbuiten. Mocht U interesse hebben als wederverkoper van onze producten en diensten dan bent u hier aan het juiste adres. Uw mail met geldig BTWnr en KVKnr zullen we graag beantwoorden.

Online shotjes kopen en partydrinks bestellen doet u bij MPVdrink. Immers de grootste in Private-label drinks wordt je niet zomaar.Wij onderscheiden on o.a. door snelle levering van de door u besteldepartydrinks. Onze shotjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen. Kleine glazen mini flesjes 20ml. Kunststof petflesjes 20ml of kunststof reageerbuisook 20ml shotjes in diverse HOE HET OOIT BEGON:.shotjes & shooters hebben sinds het begin van de tachtiger jaren een explosieve groei meegemaakt onder uitgaand Nederland en ver daarbuiten. Jong en oud zijn er min of meer mee opgegroeid. Op menig vakantie bestemming worden de vetste en coolste drinks gemaakt.

Een drankje als bedankje was een feit

Sinds 2004 zijn wij trendsetter met deze naam

Beste Shotjes

Online shotjes kopen en partydrinks bestellen doet u bij MPV-Drinks. Immers de grootste in Private-label drinks wordt je niet zomaar.Wij onderscheiden on o.a. door snelle levering van de door u besteldepartydrinks. Onze shotjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen. Kleine glazen mini flesjes 20ml. Kunststof petflesjes 20ml of kunststof reageerbuisook 20ml shotjes in diverse HOE HET OOIT BEGON:.shotjes & shooters hebben sinds het begin van de tachtiger jaren een explosieve groei meegemaakt onder uitgaand Nederland en ver daarbuiten. Jong en oud zijn er min of meer mee opgegroeid. Op menig vakantie bestemming worden de vetste en coolste drinks gemaakt.

Ook in de Benelux!

Zoals menig DJ zijn muziek mixte gebeurde dit ook met de diverse dranken. Ook binnen onze landsgrenzen is deze trend voortgezet. Enkele merken worden wereldwijde begrippen. Ook onze partydrinks vinden gretig aftrek zowel in Nederland als ver daarbuiten.We leveren onze producten en diensten binnen de Benelux, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Denemarken en Zweden. Onze shotjes & partydrinks ben je vast wel ergens tegen gekomen.We bestellen immers tegenwoordig alle drinks on-line. Bent u de volgend?

Voor Iedereen

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde Nederlandse distilleerderijen. Daar waar anderen slechts een drink met een vaste afbeelding hun naam settelen is MPV-Drinks erin geslaagd naam te maken in maatwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Meerdere smaken uit ons assortiment met een diversiteit aan etiketten en maatgebonden aan onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een geboorteborrel, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of natuurlijk als huwelijks bedankjes, men weet ons te vinden.

Altijd Beschikbaar

Dit bleef bij horeca en ondernemend Nederland niet onopgemerkt. Menige bedrijven zijn sinds jaar en dag trouwe klant en vaste afnemer van onze producten – diensten. Voor diverse party’s, binnen en buiten evenementen, feesten en partijen en horeca evenementen leveren we vaak thema gebonden drinks van de voor dat feest van toepassing zijnde ontwerpen of organisator. U kunt dan denken aan openingsfeesten, verenigingsfeesten, apres ski feesten, foute feesten. Menige bar, cafe, discotheek brengt zo zijn onderneming op een makkelijke manier onder de aandacht bij zijn gasten middels onze shotjes – shooters. Een kreet van ons doet zijn naam ook eer aan.

Shots & Shots!

Onze eigenwijze bedrukte shotjes – shooters hebben niet alleen een hoog gadgets gehalte maar is ook een markante verschijning in horecasferen maar ook voor gebruik in huiselijke kring. Je eigen bedrukte flesjes in zakpocket formaat met een alom bekende uitstraling. Zowel in kleine als grote oplages te verkrijgen.
De shooters – shotjes bedrukken wij met uw persoonlijke boodschap, wensen of dat van uw klanten. Met een ruime keuze aan smaken uit ons assortiment.

Op jouw manier

Ondernemers krijgen bij ons tevens de mogelijkheid om een “All Inclusive Pakket”* te laten maken.
Dit All Inclusive Pakket omvat het consument gereedmaken van uw eigen drank in zgn. 5pack, 10pack, en 25 stuks horeca blister / trays. Ook kunnen wij het maatwerk voor uw verzorgen omtrent kartonnage verpakkingen met of zonder inlays. In No-Time heeft u zo uw eigen brand. Op evenementen waarbij door gemeente verordening Pet verpakking wordt voorgeschreven kunnen wij aan deze behoefte ook voldoen.
( > 2500 stuks ) Standaard leveren wij af in glazen 20ml flesjes. Voor Pet verpakken geldt een toeslag.

Goed Verpakt

Al onze verpakkingen en sluitmaterialen zijn Foodproof. Botteling van onze producten geschiedt conform de voorgeschreven eisen en wettelijke regelgeving.

© Copyright - MPV-Drinks